Over Paul Meijer

Passie voor vastgoed, in ontwikkeling en exploitatie…

Paul Meijer startte eind 2016 in de wereld van het vastgoed.

Daarvoor was hij, van jongs af aan en niet onverdienstelijk, bezig in de autosport. Zoals veel autocoureurs begon hij in de Kart-sport en via de Formule Ford, Formule Renault, F3, Superleague Formula tot aan Gt4 kampioenschappen. Na het meerdere keren winnen van kampioenschappen en een veel reizen door Europa was het na 2010 voor Paul klaar in de autosport…

Toen Paul zijn vrouw ontmoette kwam hij, door zijn schoonvader, in contact met de wereld van het vastgoed. Zijn schoonvader was al langer actief in deze wereld en had daarin de nodige ervaring opgedaan. Vanaf 2010 heeft Paul, samen met hem, in het bedrijf meegelopen en daardoor veel kennis van het vastgoed gekregen, vooral in ontwikkeling en verhuur van bedrijfspanden en appartementen.

In 2016 was het dan echt tijd om voor zichzelf te beginnen en al de ervaring die hij had opgedaan op het gebied van verkoop en ontwikkeling in de praktijk te brengen. Na wat kleinschalige projecten gedaan te hebben en inmiddels een paar eigen bedrijfsruimte en appartementen in de verhuur was het in 2016 tijd voor een groter project.

Paul besloot een bedrijvencomplex te ontwikkelen op een compleet nieuw industrieterrein in Soesterberg met 20 luxe opgezette en mooi afgewerkte bedrijfshallen.

Deze werden in 2017 voor een groot deel op voorhand verkocht en in 2018 gerealiseerd. Een groot deel van deze hallen heeft Paul nu in de verhuur het andere deel is verkocht.

Bij de start van dit project was de keuze van Paul om de kosten zo laag mogelijk te houden.  Een goede manier om dit te realiseren is een groot deel van de bouw en de werkzaamheden er omheen, in eigen beheer te doen. In de praktijk betekende dit, dat er werkdagen van 12 uur werden gemaakt. Voordeel was wel dat je de complete bouw kan aansturen zoals je zelf wilt en bij kleine problemen direct voor een oplossing kan zorgen. Een groot aantal kopers was dit ook opgevallen en dat heeft er voor gezorgd dat Paul nog voor oplevering van de eerste 20 bedrijfshallen ( Fase 1 ) al het volgende project kon schetsen, uitwerken en te koop kon aanbieden. De kopers die al graag bij Fase 1 wilden kopen kon hij op die manier bedrijfsruimte bieden bij de volgende 18 bedrijfshallen ( Fase 2). Dit werd ook een groot succes en in 4 maanden tijd werd 100% verkocht…

Dankzij de behaalde resultaten kon in maart 2019 opnieuw een start gemaakt worden met de bouw van het volgende project.

Het zal u niet verbazen dat ook deze bouw voor een groot deel in eigen beheer word ontwikkeld met de steun van een aantal vaste partners. Na het eerste project en de groeiende vraag naar koop en ontwikkeling is de keuze gemaakt eind 2018 de B.V. PRL Vastgoed te starten.

De toekomst ziet er goed uit voor PRL Vastgoed. Er wordt momenteel hard gewerkt aan de ontwikkeling van een groot appartementencomplex en een nieuw bedrijvencomplex. U kunt daarvan via deze website en social media op de hoogte blijven. Als er nieuwe koop en/of huur objecten komen of worden aangeboden is dat hier altijd te zien.

PRL Vastgoed BV

Centurionbaan 90 A
3769AV Soesterberg

 

Contactpersoon

Paul Meijer
06-28 92 77 78

 

Gegevens

BTW nr. NL 8594.66.462.B.01
KVK nr. 73332356

 

Volg PRL Vastgoed binnenkort ook op de volgende social-kanalen: